design de haine

Despre compania noastră

Euphoria Fashion este o companie 100% românească, care se numără printre principalii producători de textile din România, a cărei fabrică proprie produce toată gama de confecții textile de damă - linie de tineret, sub brandul FOFY.
Brandul Fofy a luat naștere în anul 2007 și de atunci a cunoscut o popularitate vertiginoasă în rândul tinerelor.
Fofy se adresează domnișoarelor și doamnelor care doresc să fie în contact permanent cu noile tendințe interne și internaționale în materie de croieli, culori și materiale.
La Fofy veți fi încântați să găsiți mereu ținute de club, de zi, dar și office: bluze, fuste, pantaloni, veste, sacouri, salopete, rochii și cămăși. Cămășile noastre sunt renumite pentru frumusețea, calitatea și croiul lor, ele fiind preferatele tinerelor în fiecare an.
Adelina Pestrițu este imaginea brandului încă din anul 2010, brand de care a declarat în nenumarate rânduri că s-a îndrăgostit și pe care îl poartă cu placere în majoritatea aparițiilor sale publice.
Euphoria Fashion vinde produsele sale în sistem en-gros, clienții săi fiind magazine de renume din prinicipalele orașe ale țării.
Pentru o posibilă colaborare, vă rugăm să accesați CONDITII DE COLABORARE.

Pentru a cumpara haine Fofy, vizitează magazinul online de haine Fofy Shop!

 

Contact